Brugnieuws

Beste ouder(s), verzorger(s),
Deze week is de week tegen het pesten, in alle groepen zal aandacht besteed worden aan hoe we met elkaar omgaan en wat de gevolgen zijn van pesten. Via de groepsapp zult u de groep specifieke informatie uit de klassen ontvangen via Fiep.

Verkeerssituatie: Bij de hoofdingang ontstaan regelmatig gevaarlijke situaties. Door de Corona en het afstand houden gaan ouders aan de andere kant van de weg staan, kinderen komen uit school en rennen de weg over. Wilt u als u uw kind heeft opgehaald zsm de stoep verlaten zodat er voldoende overzicht is voor de kinderen en uw snelheid in de auto aanpassen als u voorbij de school rijdt.

Afspraak maken: Ouders en grootouders blijven nog steeds buiten de school en buiten het schoolplein. Mocht u echter een kennismaking/afspraak willen maken met de leerkracht, dan kan dat natuurlijk altijd. U kunt via Fiep, via mail of telefonisch na 14.30 uur een afspraak maken met de leerkracht. Na een aantal Corona triage vragen bent u dan van harte welkom om een gesprek te hebben met de leerkracht. Wij vragen u uw handen te desinfecteren en voldoende afstand te houden in de school.

Voorstellen: De afgelopen periode hebben wij een nieuwe onderwijsassistent, Nikita en een nieuwe stagiaire, Marloes groep 1/2A op school. In de bijlage stellen zij zich aan u voor.

In een separate nieuwsbrief heeft u alle informatie ontvangen over het stappenplan Corona.

Opvang: De herfstvakantie staat al weer bijna voor de deur. Het is vanaf dit schooljaar mogelijk om naast een 40 of 52 weken contract ook alleen een vakantiedagen contract aan te vragen. Dit kan via het hoofdkantoor/klantcontact. 072-5660200 of via de site van www.blosse.nl Wij hebben ook nog plaats op de woensdagmiddag.

Voor kinderen vanaf 2 jaar is er nog ruimte op peuteropvang Het Bruggetje. Samen spelen en leren in een doorgaande lijn naar groep 1/2 op De Brug. Kennis maken met de school of opvang. Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding met Corinne van Leeuwen.

Met vriendelijke groet,

Team kindcentrum De Brug