Vacature oudergeleding MR

ingevoerd op 16-06-2017

Hallo ouders,

Ook dit jaar zijn er weer mogelijkheden om toe te treden tot de medezeggenschapsraad van de Brug. Voor meer informatie zie onder andere de website https://www.basisschooldebrug.nl/pg-27089-7-69130/pagina/medezeggenschapsraad.html. 

Voor het schooljaar 2017-2018 geldt dat de perioden van benoeming van Sandra Campos (ouder) en Ans van Deursen (leerkracht) aflopen. Beiden zijn nog voor een nieuwe termijn van 3 jaar herkiesbaar en hebben aangegeven hierin geïnteresseerd te zijn. 

Zie hieronder de lijst van de huidige MR.

 Datum              Wie                                Geleding

Augustus 2017 Sandra Campos (vz)        Ouder Herkiesbaar

Augustus 2017 Ans van Deursen             Personeel Herkiesbaar

Augustus 2018 Monique Verduin (secr.)  Ouder Herkiesbaar

Augustus 2018 Sanny Hageman              Personeel Herkiesbaar

Augustus 2019 Susan Krom                    Ouder Herkiesbaar

Augustus 2019 Anita Pouw                     Personeel -

Voor ouders geldt dat op het moment dat een MR lid van de oudergeleding stopt of zich herkiesbaar stelt, er mogelijkheden zijn voor nieuwe ouders om toe te treden tot de MR. Op dit moment is dit dus aan de orde. 

In het geval er meerdere ouders willen toetreden tot de MR, dan vinden er verkiezingen plaats. Hoe werkt dit? Uiteraard nodigen we alle geïnteresseerde ouders uit om in gesprek te gaan over de MR en de verwachtingen. Vervolgens worden de ouders gevraagd een korte toelichting te schrijven waarom ze in de MR willen en wat ze voor school willen gaan betekenen. Per mail ontvangen alle ouders van school deze toelichtingen en kan er een voorkeur voor een van de ouders aangegeven worden. 

Kortom, heb je interesse om mee te denken in het belang van onze kinderen en de school, voor vragen of aanmeldingen graag contact opnemen met Monique Verduin (secretaris van de MR). Dit kan via MR@basisschooldebrug.nl of op het schoolplein uiteraard.

Met vriendelijke groet,

Namens de gehele MR, Sandra Campos

mr mr