Schoolhandbaltoernooi

ingevoerd op 27-05-2016

Op woensdagmiddag 18 mei deden 17 meiden en 2 jongens uit de groepen 7 en 8 mee met de Regiofinale Schoolhandbal Noord-Holland Noord in Waarland. Voorafgaand aan dit toernooi waren er een aantal trainingen en een oefenwedstrijd verzorgd door handbalvereniging Meervogels ’60.

2 Teams met een mix van groep 7 en 8 deden mee en De Brug 2 mocht als eerste een wedstrijd spelen. Dit team hield in de 1e wedstrijd goed stand maar op een gegeven moment wist de tegenstander een aantal keer vlak achter elkaar te scoren waardoor ze verloren met 0-5. De 2e wedstrijd was spannend en ging gelijk op, helaas verloren ze uiteindelijk met 1-2. De laatste wedstrijd speelden ze tegen de uiteindelijke winnaar van het toernooi en verloren ze met 0-5.

De Brug 1 won alle vier de poulewedstrijden, waaronder een wedstrijd tegen de dochter van Karin Kooij, en mocht meedoen met de halve finale. Deze wonnen ze en dus mochten ze hier meteen achteraan de finale spelen. Helaas verloren ze deze zeer spannende wedstrijd in de laatste seconden met 2-3 van een school uit Nibbixwoud. Deze school mag meedoen aan het NK Schoolhandbal op 18 juni in Emmen. Het was een geslaagd toernooi en een gezellige middag.