Oproep kleutergroepen

ingevoerd op 22-05-2015

  

De komende weken werken we in de kleutergroepen met het Schatkist-anker: “Einde schooljaar en grote vakantie”. Wat komt er zoal aan de orde:                                        Een andere groep, bezoek aan groep 3, een naamboekje maken, omgaan met verschillen, vakantieplannen, hoe lang duurt het nog? Strandwoorden, campingwoorden en wat er zoal meer bij komt kijken.

We gaan ook een campinghoek in de klas maken.                                                          We hebben al 2 zwembadjes!                           

MAAR…………, en daar komt hij natuurlijk:                                                                   Wie heeft er voor ons te leen:

Een kleine parasol met voet. Een Hawaï-parasol zou leuk zijn.                                      Een klein tentje of wat daar voor door kan gaan. Kleine campingstoeltjes. Een vuurkorf met wat houtblokken.  Een stuk blauw zeil. (het meer of de zee) Van de zandtafel willen we een ijscokar maken. We zoeken een aantal latten.  Slaapmatjes.  Een luchtbed gaat misschien kapot, maar zo’n self inflating slaapmatje.

Misschien heeft u nog leuke ideeën? Deze oproep geldt dus voor 1/2 A en 1/2 B.